Dating Vejle

Category: Party Hovedstadsområdet (page 1 of 2)

Anonym chat chat med andre

anonym chat chat med andre

Livsliniens chat er en anonym rådgivning, der forebygger selvmord. I mellemtiden kan du fx læse om andres erfaringer med Livsliniens tilbud her, eller . 1. jun 15 en lokal chat på Cyberhus, hvor de årige helt anonymt kan til at tale med nogen i deres netværk, lærere, familie eller andre voksne. Her kan du chatte anonymt med en voksen rådgiver. Chatten er åben mellem 23 (og nattelinjen ). Du kan chatte om alt.

: Anonym chat chat med andre

NØGNE PIGER SEX MED TO KVINDER Få viden om alt fra angst til ensomhed og kærestesorger. Debatforum I TUBAs ung til ung-forum kan du dele dine tanker, følelser og oplevelser med andre unge, der måske har nogle af de samme erfaringer som dig. I tæt samarbejde med headspace tilbyder initiativet VærDig råd, støtte og hjælp til unge, der føler ubehag ved sin krop, som tænker uhensigtsmæssigt meget over kost eller som føler, mød kvinder bdsm community de for ofte bør træne. Gruppechatten er flyttet Cyberhus' gruppechat er flyttet til Gruppechat. I mellemtiden kan du fx læse om andres erfaringer med Livsliniens tilbud hereller generelt orientere dig på Livsliniens hjemmeside. Cookies er nødvendige for at få "anonym chat chat med andre" til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.
Anonym chat chat med andre Kvinders sexlyst sex kalundborg
SEX VIDEO GRATIS MASSAGE FREDERIKSHAVN Gå til UngOnline Chat. Se hvordan andre unge har bedømt 1-til-1 chatten i Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud. Afstemning Hvor meget tid bruger du på sociale medier om dagen? Hvad enten dine tanker er om krop, kost og motion, så er VærDig klar til tage snakken. Se hvordan andre unge bedømmer Gruppechatten. Ingen problemer er for store eller små, og alt foregår på de unges præmisser.
Chatrådgivning1til1chatI 1til1 chatten kan du snakke helt anonymt med en af TUBAs er børn af misbrugere, består af chat, brevkasse og debatforum på tuba. dk. til ung-forum kan du dele dine tanker, følelser og oplevelser med andre unge. Livslinien tilbyder anonym telefonisk rådgivning om selvmord og selvmordsforsøg samt andre problemstillinger, når livet er svært. dervisis.eunien. dk. Her kan alle voksne chatte anonymt og gratis. For at undgå problemer er det vigtigt at kende chatreglerne og holde god takt og tone når du chatter. Vi anbefaler. anonym chat chat med andre

Videos

Perverser chat

Categories: Party Hovedstadsområdet

1 Comment

 1. anonym chat chat med andre

  05.09.2018 — 03:47

  -

 2. anonym chat chat med andre

  06.09.2018 — 06:11

  -

 3. anonym chat chat med andre

  06.09.2018 — 14:12

  -

Hinterlasse eine Antwort

Your email address will not be published.

*

Olderposts

Copyright © 2017 Dating Vejle

Theme by Anders NorenUp ↑